Trainingsmolens


✓   Voor paardenliefhebbers
✓   Optimale beweging
✓   Goede dienstverlening

Bent u op zoek naar een paardenspecialist waar u terecht kunt voor duurzame en hoogwaardige trainingsmolens voor uw geliefde dieren? Dan bent u bij Captain Services in de provincie Antwerpen op de goede plek. Net zoals u hebben wij een grote passie voor paarden. U klopt dus met een gerust hart bij ons aan als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?


Stapmolen

Trainingsmolens houden de conditie van uw paarden op peil

Trainingsmolens, ook wel stapmolens genoemd, zijn ideaal om de conditie van uw paarden op peil te houden of te verhogen. Het komt ongetwijfeld vaak voor dat u het druk heeft en geen tijd vindt om met ieder paard apart te werken. De stevige en computergestuurde trainingsmolens die wij aanbieden, zijn het ideale instrument om dit probleem op te lossen. Zo krijgen uw dieren dus voldoende beweging en werken ze optimaal aan hun conditie. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor een stevige omheining voor uw molen.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op vlak van kwaliteitsvolle trainingsmolens voor paarden? Of krijgt u graag meer informatie over onze verdere dienstverlening? Neem dan gerust contact op met de deskundige medewerkers van Captain Services door te bellen naar +32 472 37 29 24 of door een e-mail te sturen naar info@captain-services.com. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u ook steeds het contactformulier invullen. Wij staan voor u klaar.

Paard